Etusivulle header image 2  
taideviikko Riihimäellä 11.-20.9.2009

 
 

ARS HÄME '10 -taideviikko FORSSASSA!

 

Elokuussa 2010 Forssaan vyöryi taideteoksia, taidenäyttelyitä ja työpajoja. Tehdas -teemaan liittyen järjestettiin myös taideseminaari ja poikkitaiteellisia tapahtumia: teatteria, musiikkia ja kirjallisuutta.

Lue lisää tapahtuman sivuilta>

ARS HÄME 10 -taideviikko järjestettiin Forssassa 21.08. – 29.08.2010. Tapahtuman teemana oli ”TEHDAS”. Forssan keskustaan luotuun ympäristötaiteen näyttelyyn kutsutaan ympäristötaiteen tekijöitä tarjoamaan teoksiaan tai toteutettavia ideoita teoksista teemaan liittyen.

Kulttuuriyhteistyön verkosto

Taideviikko rakentaa yhteistyötä kulttuuritoimijoiden, kaupunkien, kuvataideyhdistysten ja alueen yritysten välille. Tavoitteena on, että vuosien kuluessa viikko vakiinnuttaa asemansa merkittävänä syksyn taidetapahtumana!

Tapahtumaa luomassa ovat yksittäisten taiteilijoiden lisäksi mm. Ars-Häme ry, Riihimäen Kuvataiteilijat ry, Kuhankosken Kilta ry, Hämeenlinnan taiteilijaseura ry sekä Riihimäen, Forssan ja Hämeenlinnan kaupungit, Wahren-keskus ja Verkatehdas.  Yhteistyötä tehdään yksittäisten taiteilijoiden, yhdistysten, yritysten ja kulttuurilaitosten kanssa.

 

 
  


Taideviikon tapahtumapaikkoja Forssassa olivat Kehräämö, Loimijoen rannat, Kutomo, galleriat ja museot